Aantal Spellen: 9446 | Totaal Gespeeld: 24861612 | Online: 13
 Wordt het spel niet geladen? Klik rechtsboven "onveilige scripts laden" in Chrome / Klik op "Alle inhoud weergeven" in Internet Explorer. Favoriete spel!

Chibi Hero Adventure [5.2]

Chibi Hero Adventure is een 2D-platformgame. Speel arcadespel met het gevoel van Super Mario-spellen. Vecht tegen vijanden met je shuriken. Verzamel munten, harten, shurikens en sterren. BeŽindig elk niveau met 3 sterren.
Ninja is een universeel spelpersonage. Als hij in het spel zit, verwacht dan spannende avonturen met talloze vijanden, obstakels en interessante locaties. Het spel Chibi Hero Adventure zal geen uitzondering zijn en zal je plezieren met leuke graphycs. Neem het heft in handen en speel als de held tijdens een reis door de kleurrijke wereld.
Het lijkt op de wereld van Mario, er zijn ook platforms waar munten uit kunnen worden geslagen als je er van onderaf op springt. Als je een vijand ontmoet, gooi je stalen sterren naar hem - dit is het enige wapen van de held. En er zullen veel vijanden zijn en vooral skeletten en zombies. Veel plezier..


Tags : chibi hero adventure avontuur spannend spel spele, Chibi Hero Adventure, spel Chibi Hero Adventure spelletje, free game,spel dit spel


Meer Avontuur Spelletjes

Reacties