Aanval op de Evil Star

Dit spel is 171 keer gespeeld op onze website.
0 (0 Beoordelingen)
Beschrijving:
In de tweeëntwintigste eeuw heeft geavanceerde technologie leven mogelijk gemaakt op planeten in het heelal. Er zijn veel constructies op verschillende planeten en er wonen veel mensen op andere planeten. Alle mensen leven onder het landelijke rijk van een koning genaamd Dara.
De mensen worden beschermd door een speciaal leger dat onsterfelijken wordt genoemd. Deze mensen zijn genetisch gemanipuleerd tot supermensen en hebben veel meer kracht dan gewone mensen. Hun wonden genezen vanzelf. De keizer heeft een koningin genaamd Esther, die met behulp van haar politieke positie veel organisaties heeft opgezet op verschillende planeten.

Op een dag wordt een speciale eenheid van onsterfelijken naar koningin Esther geroepen. Hij heeft tot nu toe de moeilijkste missies uitgevoerd. De koningin beveelt hem naar een van haar faciliteiten op een planeet te gaan waar experimenten uit de hand lopen. Hij moet de projectmanager daar redden en vandaan halen.

Instructies:
Muis - Schieten, WASD-toetsen - Verplaatsen, Spatiebalk - Springen, R - Opnieuw laden, SHIFT - Sprinten, Q - Rollen, ESC - Pauze


Categorieën:

Tags:
Reacties

Vergelijkbare spellen

×

Spel melden bij redactie.

DMCA compliant image