Stuiterkogel - Natuurkundepuzzels

Dit spel is 209 keer gespeeld op onze website.
5.0 (1 Beoordelingen)
Beschrijving:
Duik in de wereld van "Precision Strike", een eenvoudig maar verslavend uitdagend natuurkundig puzzelspel dat je dodelijke nauwkeurigheid op de proef stelt! In dit spel boordevol actie heb je stalen zenuwen en een vaste hand nodig om met precisie en finesse op je vijanden te richten.

Richt met precisie: Elk level heeft zijn eigen obstakels en vijanden. Het is jouw taak om ze uit te schakelen door je schoten haarscherp te richten.

Dodelijke nauwkeurigheid vereist: Laat je ongelofelijke richtkunsten zien terwijl je hoeken, banen en fysica berekent om je doelen feilloos te raken.

Natuurkundige uitdagingen: Kom allerlei natuurkundige puzzels tegen die je scherp houden. De zwaartekracht, het momentum en andere natuurkrachten hebben invloed op je schoten, waardoor het nog ingewikkelder wordt.

Neem het op tegen vijanden: Neem het op tegen sluwe vijanden die het je niet makkelijk maken. Ze verschuilen zich achter dekking, bewegen onvoorspelbaar en testen je vaardigheden tot het uiterste.

Puzzel je een weg erdoorheen: Los ingewikkelde puzzels op die meer vereisen dan alleen schietvaardigheden. Gebruik je verstand om de beste aanpak voor elk level te vinden.

Instructies:
*muis*


Categorie├źn:

Tags:
Reacties

Vergelijkbare spellen

×

Spel melden bij redactie.

DMCA compliant image