The Lost Campfire

Dit spel is 160 keer gespeeld op onze website.
0 (0 Beoordelingen)
Beschrijving:
"The Lost Campfire" is een spannend spel waarin daglicht plaatsmaakt voor nachtelijke duisternis en gevaar. Je moet vechten om te overleven in het hart van de wildernis.

Overdag verken je de donkere diepten van het bos dat je kamp omringt. Verken het gebied, verzamel waardevolle grondstoffen en bevrijd bondgenoten die gevangen zijn genomen door verschrikkelijke monsters.

Met het invallen van de duisternis verandert de wereld. Mysterieuze wezens en verraderlijke monsters komen uit hun schuilplaatsen tevoorschijn en proberen jou en je vuur te verslinden. Je zult je moed en vaardigheid moeten bewijzen door je kamp te verdedigen tegen hordes hongerige monsters. Snelheid en nauwkeurigheid bij het schieten en vaardig gebruik van middelen zullen je trouwe metgezellen worden in de strijd tegen de duisternis.

Kun jij deze harde strijd tussen licht en duisternis overleven door overdag goede keuzes te maken en 's nachts onverschrokken te vechten? Laat je vaardigheden zien en leid je mysterieuze kamp naar de overwinning in The Lost Campfire.

Instructies:
*muis*


Categorie├źn:

Reacties

Vergelijkbare spellen

×

Spel melden bij redactie.

DMCA compliant image