Aantal Spellen: 9447 | Totaal Gespeeld: 25187800 | Online: 13
 Wordt het spel niet geladen? Klik rechtsboven "onveilige scripts laden" in Chrome / Klik op "Alle inhoud weergeven" in Internet Explorer. Favoriete spel!

Inactiviteit Bedrijfsruimte Tycoon [7.4]

Idle Space Business Tycoon is een incrementeel spel als simulatiespellen waar je een ruimtevaartbedrijf tycoon kunt worden. Open bedrijven, bouw je fabriek, upgrade ze, goederen produceren, handel met melkweg bedrijven en creŽer je inactieve landbouw imperium. Laten we beginnen met het verkennen van de ruimte voor onderzoekstechnologieŽn! Het helpt je om je AI te upgraden, speciale bestellingen te vervullen en een geweldige Citadel te bouwen in deze inactieve game. Versnel bedrijven om meer geld te krijgen of gewoon geld te verzamelen, zelfs als je offline bent, verdien je geld met je ruimteboerderij, zelfs zonder wifi. Als je van populaire management of economy games houdt, waar je een eigen ruimte business imperium bouwt en opwaardeert en de rijkste tycoon wordt, is dit spel voor jou. Die kosmische sim die je gemakkelijk maar interessant spel krijgt, naast andere clicker games hier kun je de ruimte verkennen en jezelf in de toekomst voelen. Open business in verschillende richtingen: Ertswinning, voedselproductie, luxe-bevoorrading en anderen. Beheer en upgrade bedrijven om uw ruimte business imperium te creŽren. Open afdelingen op uw kantoor om meer kansen te krijgen. Eigen AI die de automatisering verbetert verhoogt ook uw winst inclusief nutteloze inkomsten. Maak je inactieve ruimte boerderij om te groeien van nul naar held! Dit Sci-Fi-universum wacht op je, laten we de ruimte verkennen. Als bedrijfstycoon moet u uw upgradestrategie overdenken: Produceer zelf goederen, verhoog de productiecapaciteit, versnel de basisopbouw of koop gewoon goederen op de wereldmarkt. Besteed veel tijd in het spel, het maken van veel geld, of een luie tycoon en alleen het verzamelen van inactieve cash inkomen. Als er niet genoeg gamegeld is, kun je gewoon bankkredieten krijgen. Dit is niet alleen een clicker of een inactief of een tapping spel, het is als een business simulator spel. Veel moderne games vereisen een internetverbinding of zelfs wifi, als ze veel data downloaden. Dus geen mogelijkheid om te spelen als je offline bent. In dit inactieve tycoon spel is mogelijk om te spelen zelfs als je geen internetverbinding hebt, kan er geen wifi aroundes of je ar.


Tags : bedrijfsruimte tycoon bedrijven spele, Inactiviteit Bedrijfsruimte Tycoon, spel Inactiviteit Bedrijfsruimte Tycoon spelletje, free game,spel dit spel


Meer Avontuur Spelletjes

Reacties