Aantal Spellen: 9446 | Totaal Gespeeld: 24918602 | Online: 16
 Wordt het spel niet geladen? Klik rechtsboven "onveilige scripts laden" in Chrome / Klik op "Alle inhoud weergeven" in Internet Explorer. Favoriete spel!

Mad City Joker IV [5.0]

J.O.K.E.R IV is een 3D-actie GTA-achtig spel. De speler zal genieten van vrijheid, veel wapens, auto's en uitdagende missies. Verdien geld en bezoek de munitie met verschillende wapens.

Over Game
Joker is er altijd om je aan het lachen te maken. Je verveelt je nooit. Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Verken de enorme open wereld. Je kunt alles doen wat je wilt. Ontdek alle hoeken van de kaart, vecht met de politie, ga op een aantal gekke avonturen. Als je bekend bent met GTA-games, zul je ook Joker leuk vinden. Veel auto's, munitie winkels en missies wachten op je! Veel plezier.

Spelkenmerken
3D open wereld shooter met absolute vrijheid van actie. Absoluut alles is onder uw controle
Geweldige dramatische actiemissies die je nooit zult vergeten Machines voor elke smaak! Sportwagens, jeeps, oude klassiekers
- kies wat je maar wilt.
Auto's kunnen worden gestolen, de beste autodief worden of in een winkel kopen
Voer zijmissies uit in straatraces en word de beste autocoureur op het eiland! Bewapen jezelf tot de tanden en word een professionele huurling. Voer gewapende contracten en overvallen uit, verdeel het geld over de bendeleden of wijs alles aan jezelf toe! Jij bepaalt de speler!.


Tags : joker iv action spele spele, Mad City Joker IV, spel Mad City Joker IV spelletje, free game,spel dit spel


Meer Actie Spelletjes

Reacties