Aantal Spellen: 9446 | Totaal Gespeeld: 24956801 | Online: 12
 Wordt het spel niet geladen? Klik rechtsboven "onveilige scripts laden" in Chrome / Klik op "Alle inhoud weergeven" in Internet Explorer. Favoriete spel!

Survival Commando [6.2]

Survival commando is een top-down shooter. Top-down Shooter Survival Games is een actiespel met veel adrenaline. Het is een schietspel, en je moet overleven in het midden van zombies. In dit spannende spel, zult u door een reeks niveaus moeten gaan, die harder zullen worden aangezien u gaat. Vind je het leuk om top-down shooter games te spelen? Het is een zombie-uitbraak! Los spannende puzzels op terwijl je vecht om in leven te blijven in deze actie shooter game. De geplande levels variėren van gespannen zombie-shootouts tot ontspannende wandelingen langs steile kliffen met een adembenemend uitzicht terwijl je probeert het gemakkelijkste pad te vinden dat voor je ligt. Is het een ideaal dagje uit? Nee, maar het is zeker leuk! Probeer een paar geweldige motorstunts terwijl je de wereld spaart. U kunt het afspelen op uw PC of op uw mobiele telefoon..


Tags : survival commando schieten actie spele, Survival Commando, spel Survival Commando spelletje, free game,spel dit spel


Meer Actie Spelletjes

Reacties