Aantal Spellen: 9447 | Totaal Gespeeld: 25187681 | Online: 10
 Wordt het spel niet geladen? Klik rechtsboven "onveilige scripts laden" in Chrome / Klik op "Alle inhoud weergeven" in Internet Explorer. Favoriete spel!

Wereld Cup - Penalty Spel [8.6]

Ben je een voetbalfan? Nou, dat zijn wij ook! En sinds het WK van 2014 op de proppen komt en dit toevallig onze allereerste mobiele voetbalgame is, hebben we besloten om van deze game onze professionele versie van "Penalty Football" te maken ? of "Penalty Soccer" voor de rest van de wereld. World Cup Penalty is een spel waarin het doel is om meer dan je tegenstander een penalty-shot te scoren. Elk team pakt om de beurt de andere kant aan en blokkeert deze, terwijl de scheidsrechter naar instructies luistert. Het succesvolle team om vijf keer voorbij hun tegenstander te schieten wordt uitgeroepen tot winnaar van de World Cup: Penalty! In het World Cup Penalty sportwedstrijden heb je vijf kansen om een doelpunt te scoren en vijf kansen om het schot van een tegenstander te blokkeren. Dus je wint een wedstrijd door de bal meer keer in het doel te krijgen dan je tegenstander, maar de vangst is dat je alle teams in het toernooi moet verslaan om het hele spel te winnen! World Cup penalty is een voetbalspel waar je uit verschillende landen kunt kiezen, elk met zijn unieke speelstijl. Je probeert meer keer te scoren dan de tegenstander door afwisselend bochten te nemen in schieten en verdedigen. Dan ga je door naar de volgende ronde; anders verlies je en ben je weg! World Cup penalty is een leuk voetbalspel waarin je als team van één land speelt en de anderen moet verslaan om te winnen. Je hebt tien schoten, en je tegenstander heeft tien foto's, zodat je ze kunt afwisselen. Blokkeer alle inkomende shots die bij je komen of van je tegenstander worden gelanceerd. U kunt een succesvol doel kunnen maken als u van tevoren plant!.


Tags : wereldcup penalty voetbal sport spele, Wereld Cup - Penalty Spel, spel Wereld Cup - Penalty Spel spelletje, free game,spel dit spel


Meer Sport Spelletjes

Reacties