Rad van Bingo

Dit spel is 74 keer gespeeld op onze website.
0 (0 Beoordelingen)
Beschrijving:
Het Rad van Bingo bestaat uit twee delen. Deel 1: Draai aan het wiel om bingonummers te matchen. Afhankelijk van de spelmodus zijn er 15 of 25 spins. Om de speler te helpen, worden er gekleurde markeringen op het wiel getekend om de bingogetallen aan te geven. Voor elk bingonummer dat overeenkomt, krijgt de speler punten en ook een gekleurde bal die in deel 2 wordt gebruikt. Het aantal gekleurde ballen dat de speler heeft gewonnen staat onder de bingokaart. Voor een volledige bingolijn (horizontaal, verticaal, diagonaal) worden veel extra ballen toegekend.

Deel 2: Laat ballen vallen om kleuren te matchen in een spel zoals plinko. De punten onder aan het scherm zijn basiswaarden, maar worden vermenigvuldigd als er een succesvolle kleurenmatch is. De vermenigvuldigingswaarde voor elke kleur wordt bovenaan het bord weergegeven wanneer je de bal lanceert (GROENE MATCH X 5).

Instructies:
Deel 1: Gebruik de knoppen 'SPIN LINKS' en 'SPIN RECHTS' onder het wiel. Houd de knop ingedrukt om de spin te starten, wat wordt aangegeven door de 'spin meter' boven de knop.

Deel 2: Klik en houd ingedrukt om de bal bovenaan het plinkobord te plaatsen. Laat los om de bal op het plinkobord te laten vallen.


Categorie├źn:

Reacties

Vergelijkbare spellen

×

Spel melden bij redactie.

DMCA compliant image